Spengskes 2014Dit carnavalsseizoen brengen de Trekkers alweer voor de drieënveertigste keer het traditionele Spèngske aan de man. Het Spèngske wordt al sinds 1972 uitgebracht ter financiële ondersteuning van de Maastrichtse Carnaval. Deze Spèngskes zijn voor veel mensen een collectors item en daardoor graag gewild.

Dit is het achtste Spèngske in een reeks van 11 en de verkoopprijs van ’t spensgke zal € 3,- bedragen. Het Spèngske is verkrijgbaar in een zilveren en een gouden uitvoering.

Op zondag 3 november wordt ’t Spèngske verkocht bij de uitverkiezing van ’t Vastelaovendsleedjse 2014 in de Platte Zaol. Daarnaast zal op De11devande11de en tijdens de openbare jaarvergadering van de Tempeleers op vrijdag 16 november dit kleinood verkocht worden. Natuurlijk kunt u ook uw Spèngske bestellen via ons e-mailadres spengske@detrekkers.nl. Zoekt u nog Spèngskes uit voorgaande jaren? Ook daarvoor kunt u ons een email sturen! Kijk op deze pagina voor de beschikbaarheid en laat ons weten welke exemplaren u nog zoekt. Wie weet kunnen we u nog helpen met het completeren van uw verzameling.

 

November 2014 : Dit Spengskes is helaas uitverkocht….