Spèngske 2015 - 't MooswiefDit carnavalsseizoen brengen de Trekkers alweer voor de vierenveertigste keer het traditionele Spèngske aan de man. Het Spèngske wordt al sinds 1972 uitgebracht ter financiële ondersteuning van de Maastrichtse Carnaval. Deze Spèngskes zijn voor veel mensen een collectors item en daardoor graag gewild.

Dit is het negende Spèngske in een reeks van 11 en de verkoopprijs van ’t spensgke zal € 3,- bedragen. Het Spèngske is verkrijgbaar in een zilveren en een gouden uitvoering.

Vanaf zondag 9 november wordt ’t Spèngske verkocht bij de uitverkiezing van ’t Vastelaovendsleedjse 2015 in de Feesttent in Heugem. Daarnaast zal op De11devande11de en tijdens de openbare jaarvergadering van de Tempeleers op vrijdag 14 november dit kleinood verkocht worden. Natuurlijk kunt u ook uw Spèngske bestellen via ons e-mailadres spengske@detrekkers.nl. Zoekt u nog Spèngskes uit voorgaande jaren? Ook daarvoor kunt u ons een email sturen! Kijk op deze pagina voor de beschikbaarheid en laat ons weten welke exemplaren u nog zoekt. Wie weet kunnen we u nog helpen met het completeren van uw verzameling.