…MER WEL ‘N SPENGSKE!

Ondanks het feit dat er geen Carnavalsfeest is in 2021 willen wij als Trekkers een traditie van bijna 50 jaar niet verbreken. Via TV Maastricht is het nieuwe Spengske van 2021 gepresenteerd. Een Spengske dat voornamelijk in het teken zal staan voor hoop op betere tijden en een Vastelaovend feest in huiselijke kring. De opbrengst gaat niet zoals gewoonlijk naar de Tempeleers, als sponsoring voor de Vastelaovend, maar naar de Sjariteit voor alle SMV Carnavalsverenigingen van Maastricht.

Zoals de laatste jaren gebruikelijk , is ook dit jaar weer gekozen uit de inzendingen die wij van u mochten ontvangen! Uit de inzendingen hebben wij gekozen voor het ontwerp van Anouk van Design by Anouk.
Het is haar volgens de jury gelukt een zeer toepasselijk ontwerp te maken voor deze tijd die wij met zijn allen doormaken. Hopelijk zijn de omstandigheden bij het volgende Spengske weer beter en bent u uitgedaagd mee te doen met een origineel ontwerp.
Meer over Anouk kunt u vinden op designbyanouk.com

Voor de mensen die nog geen Spengske hebben kunnen bemachtigen  is er natuurlijk de mogelijkheid om te vooralsnog te bestellen door een mailtje te sturen naar spengske@detrekkers.nl onder vermelding van naam, adres, woonplaats, de gewenste kleur (goud of zilver) en het aantal. De kosten zijn net als afgelopen jaren € 3,00 per stuk (excl. verzendkosten buiten Maastricht).